Summation tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on edistää innovaatiovalmiuksia ja kehittyneiden teknologioiden käyttöönottoa kohderyhmien keskuudessa. Käytännön käyttötapauksia käytetään inspiraation lähteinä kohderyhmille. Hankkeen toiminnalla pyritään edistämään yrittäjyyteen liittyviä lähestymistapoja, käytännön oppimista ja kannustamaan pohtimaan edistyksellisen teknologian käyttöön perustuvia innovatiivisia prosesseja ja menetelmiä. Hanke pyrkii ratkaisemaan esteettömyyteen ja vähähiiliseen liikenteeseen liittyviä erityisongelmia, minkä lisäksi voidaan edistää kestävää kehitystä ja mahdollistaa vihreää ja digitaalista siirtymää UAV/UGV-teknologioihin, sääsovelluksiin älykkäässä liikenteessä, sekä suunnittelu- ja innovaatioprosesseihin ja -menetelmiin liittyvää osaamista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *